In de tweede aflevering van SPRK praatten we met ontwerper Peter Van Riet over inspiratie en waar die te vinden. Maar heeft hij zelf ook een concrete tip?

“Eigenlijk maakt het niet zoveel uit waar je je inspiratie haalt, zolang je er maar iets mee doet. Ik zie zoveel mensen die met hun grote idee of hun plan om de wereld te veranderen gewoon in de zetel blijven zitten. Probeer dus vooral elke dag een beetje met je passie bezig te zijn, wat die ook is”

get-of-the-internet

Verder breekt hij ook een lans voor wat minder op de computer zitten. “Bij ons in de studio maak ik er een punt van dat de medewerkers niet op de computer mogen werken tot ze een echt idee hebben voor een prototype. We knutselen hier nog veel met de hand in elkaar. Door er op die manier mee bezig te zijn kijk je op een andere manier naar je project en kom je tot andere inzichten.”