In de negende aflevering van SPRK maakten we kennis met Didier Engels, CEO van ramen- en deurenbedrijf Engels, DJ en producer bij Hermanos Inglesos, vader en surfer. Kortom, een man die bewijst dat multitasken niet alleen iets voor vrouwen is. Zijn inspiratietip lijkt enkel iets voor zakenmensen, maar schijn bedriegt.

Didier: “Ik zou het boek ‘de zeven eigenschappen van effectief leiderschap’ van Stephen Covey aanraden.” En hoewel het boek geschreven is voor managers om hen te leren hoe zij de kwaliteit van hun persoonlijke leven, van hun producten, diensten en organisaties kunnen verbeteren, heeft iedereen er volgens Didier iets aan.

“Ik weet dat de titel heel saai en zakelijk klinkt, maar ik heb er heel veel uit geleerd. Vooral over hoe je best kan connecteren met mensen. En die tips kan je niet alleen toepassen in je bedrijfsleven, maar evengoed bij je familie en mensen waarmee je aan een creatief project werkt.”